fbpx
От известно време ме терзае един въпрос: Ако физически съм в София, обаче мислено съм другаде, какво означава това?  Страдам ли от биополярно разстройство? Или трудна есенна адаптация с липса на концентрация? А дали не е просто отчаяна нужда от разходка със самолет извън Европа?
Дори не много далеч, например тук, в Йордания. Тези снимки са ми от Акаба, а хотелът е Moevenpick Resort & Residences. След няколкодневно препускане из Петра, Мадаба, Небо, река Йордан и Мъртво море имах нужда от известен отдих и време да осмисля впечатленията си. „Много е гъзарско, не ти отива, не е за истински пътешественик…“ Сигурно това ще си помислите, гледайки тези кадри. Аз веднага ще поясня: идеално ми беше.
Хотелът е на самия плаж. Температурата на въздуха над плажа и тогава и в момента е малко над тридесет градуса и синоптиците обещават да се задържи още дълго с тези стойности. Водата сега е точно двадесет и седем градуса, което означава възможност за безкрайно киснене с шнорхел в Червено море. Храната е арабска, а аз точно такава обичам.
Трябва ми една седмица презареждане на подобно място и с точните хора. Ако в последствие продължа да бъда отнесена, витаеща в небесата и взираща се неизвестно къде в пространството обещавам да ида на лекар. При вас как е положението, имате ли сходни симптоми и с какво ги третирате?