fbpx

Мъжете били силния пол! Пълни глупости. Без значение дали са планина от мускули, сланини или мозък, мъжете всъщност са едни безкрайно слаби, дори безпомощни същества. Не ми ли вярвате? Тогава влезте в произволен магазин за козметика и вижте изпълнените им с неразбиране и отчаяние физиономии, когато стане дума за хайлайтър, къшън с блър ефект или концентрат, обаче не за пиене. Почти всеки път, когато ида да си купя нещо, с плаха стъпка към мен се приближава някой мъж и деликатно пита кой парфюм е хубав или това, което държа в ръката си, какво е и става ли за подарък. Старая се да обяснявам, но понякога следва чоплене на пръсти, зачервяване, в следствие на притеснение и изнизване от магазина, а това изобщо не е проява на сила.


Нямам за цел да обидя някого от мъжки пол, а напротив, само да ви бъда полезна, особено предвид предстоящия Свети Валентин. Още преди години реших кардинално въпроса с подаръците и се радвам най-вече на такива, свързани конкретно с пътешествия. Ако обаче искате да подходите по класическия начин към половинката си – вино, бонбони и нещо от козметичния щанд, тази седмица ще ви предложа няколко решения.


Започвам с нещо универсално, което би зарадвало всяка дама. Нарича се Dior Capture Totale DreamSkin и представлява противостарееща грижа за лице. Емулсията е деликатна и подходяща за всяка кожа. Защо посегнах към нея ли? Защото стартирах зимата с ваканция на море. После направих лека смяна в климата от около тридесет и пет градуса и отидох да карам ски за няколко дни. Тялото ми се адаптира сравнително бързо, но кожата на лицето малко ми се разсърди. Реших да взема спешни мерки, ползвах почти месец въпросния продукт и ми понесе идеално. Няма да ви обременявам с прочит на съставките, а ще ви представя ефекта: чиста и нежна кожа с равен тен. Харесах много и аромата на самата емулсия – напомня ми на ефирно и екзотично цвете, затова реших да го илюстрирам с тези прекрасни късчета франджипани. Отиват ми, нали?