fbpx

Какво ще правите днес? Вероятно ще отметнете няколко служебни задачи, ще поскучаете пред телевизора, ще приготвите нещо за хапване и ще оставите подреждането на дома си за утре. Дотук добре, но не мога да не ви попитам колко време ще отделите за мечти?

Точно така, имам предвид онова красиво състояние, наречено мечта, което ни кара да яхнем вълшебното килимче и да отпрашим в неизвестното. Да изберем посока далеч от битовизмите, болното ежедневие и стреса от новинарските емисии. Да тичаме по брега с любимите хора, да танцуваме до зори или да слушаме звуците на събуждащата се природа.


Днес е поредният ден, в който ще започнем с мрачна статистика от новините. Но днес е и официалното начало на пролетта. Мечтаехме студът и калните локви да си заминат и да захвърлим дебелите якета в гардероба. Сега е време да се порадваме на слънцето, да напълним вазите със свежи цветя и да преминем към нови мечти. Лично аз не смятам да се откажа от своите, независимо от всичко, което се случва в момента. Както може да се досетите, голяма част от мечтите ми са свързани с пътешествия, а този аромат символизира именно тях. Coach Dreams е коктейл от свежи плодове, дървесни нотки и приключенски дух.

Ще го подаря на някой, който също като мен не спира да мечтае, че лятото ще бъде възможно и изпълнено с нови и вълнуващи дестинации. Очаквам да видя на живо поредната порция гръцки острови като Патмос, Серифос или Анафи. Пишете ми за кои места мечтаете вие.  И не забравяйте думите на Елинор Рузвелт: „Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си!“