fbpx
Към есенния килим навън днес реших да добавя и листенца от рози. Как защо? Просто защото се уморих от нещата, които ни заобикалят напоследък. Омръзнаха ми новините, негативизма и невъзможността да правя онова, които обичам.
Не знам при вас как е, но в ден като днешния ми се иска вече да бъде май. Зимните месеци да са останали в миналото. Да бъде петък, в който мога да посрещна приятели на гости и да ги целуна за „добре дошли“. Да седнем на балкона и под звуците на музика да планираме един куп небивалици за уикенда. Да бърборим до среднощ, защото времето е топло, а въздухът ухае на приключения. Твърде много ли искам?
Не зная как да превъртя стрелките на часовника толкова напред, но все пак реших да опитам. Та нали всеки от нас заслужава дребни удоволствия и мигове, изпълнени с красота. Тази сутрин моите включваха чаша кафе. Изпих я бавно, докато гледах изгрева на слънцето. После облякох парфюм, който ухае на рози и навява пролетно настроение. Нарича се Jimmy Choo Tempting Rose и е час от ексклузивна колекция с шест съблазнителни аромата.
Сега усещам прегръдката на хладния въздух навън. Чувам шума на есенни листа под краката си и вдишвам аромат на рози. Надявам се краят на седмицата да ми поднесе позитивни емоции и почти пролетни температури. А вие? За какво мечтаете и кои са дребните удоволствия, с които украсявате ежедневието си?