fbpx
Днес ще ви говоря за женската логика. Според представителите на силния пол това е нещо, което на практика не съществува. За нас жените обаче, логиката е ясна като бял ден и ще ви дам съвсем пресен пример за нея.
Намирам се в резиденцията на британския посланик в София. Повод за присъствието ми там е двадесет годишнината от началото на производството на съвременното MINI. В двора на сградата са представени три актуални модела на марката и група мъже оживено дискутират техните екстри. Започват от двигателя и продължават със скоростната кутия и новите компоненти в интериора.
Ние (две дами от женски пол, дошли да отразят събитието), приближаваме колегите си. Буквално се лепваме за колите, преценяваме колко куфара се събират в багажниците им и на коя станция са настроени радата. Господата ни гледат с почуда и решават да се информират за нашите предпочитания.
„Е, питат те, кой от трите модела ви допада най-много?“
„Синият!“ – отговаряме едновременно.
„Мдаааа, типично женска логика“, отсичат мъжете и махват с ръка.
Ние обаче не сме притеснени от реакцията им, даже напротив. Обсъждаме къде бихме разходили въпросния син MINI кабриолет и колко добре би изглеждал на снимка от лятната ни ваканция.
Не знам какви коли харесвате и дали ги избирате според цена, технически характеристики, навъртени километри или логично, т.е. по цвят. Но се питам, ако сте в компания на приятелки, имате солиден бюджет и въздухът е свободен от вируси, то къде бихте разходили този MINI красавец?