fbpx
Обръщам се към вас с една огромна молба и искрено се надявам да се отзовете на нея. В максимално кратък срок по възможност! Дали някой от вас би могъл да ми услужи с личния си хеликоптер? За три дни, не повече. Обещавам да върна жеста, под формата на кана сангрия, тава с баклавички или каквото консумира съответния човек.
Бързам да поясня: преди време мернах едно скромно хотелче. Намира се на гръцкия остров Фолегандрос. Състои се от няколко приятни вили с басейн и жестока гледка. Мястото е странно, леко изолирано, но ще ми свърши работа. Идеално е за усамотение в компанията на любимия човек, за съзерцание, композиране, музициране и други подобни дейности.
Изхранването също няма да е проблем. Запозната съм с менюто на най-близките ресторанти. Те са на пешеходно разстояние и за ходене до тях хеликоптерът няма да ми трябва.
За да получите реална представа за желанието ми ще ви запозная с въпросния хотел. Нарича се Onar suites. Капацитетът му е не повече от двадесетина гости. Предлага първокласно обслужване, уют и интимна атмосфера. А да, и наистина разполага с хеликоптерна площадка.
Та както казах в началото – има ли някой мил и добър човек сред вас, който би ми услужил с въпросното транспортно средство и със сертифициран пилот, които да го управлява? Само за предстоящия уикенд и нито ден повече. Гарантирам, че ще вляза в ролята на грижовен стопанин и ще се отнасям към возилото сякаш е мое собствено. Пък и съм убедена, че няма да ви затрудня. Нали?