fbpx
Кога за последен път си купихте козметика? Нямам предвид задължителните неща като паста за зъби или шампоан. Питам кога си взехте нещо бляскаво и ново, с което да зарадвате жената в себе си.
Аз го направих преди броени дни. И на излизане от магазина срещнах стара позната. „За какво ти е всичко това?“ – попита ме тя, виждайки чантата с кремове, лак, спирала и два аромата. „Едните са за мен, останалото е за подарък“ отвърнах усмихнато. „Аз спрях да ползвам гримове“, отсече тя. „Работя от къщи, не се виждам с никой, а и защо ми е червило, като непрекъснато ходя с маска.“ Разменихме си още няколко изречения, после се разделихме, но аз продължих да мисля за думите й.
Трябва ли да престанем да се грижим за себе си, само защото няма кой да ни види? Налага ли се да кажем „довиждане“ на фризьорския салон и студиото за маникюр? Необходимо ли е да спрем да бъдем красиви, само защото в момента животът ни не е в цялата си прелест?
По принцип не празнувам Деня на жените. В ежедневието си залагам повече на бяла, отколкото на декоративна козметика. Обаче се уморих от домашни дрехи, вързани коси и ниски обувки. И точно този 8-ми март смятам да бъда забележителна. Ще си сложа чисто нов огнен лак и дълготрайно червило. Избрах Seduction Collection на Jimmy Choo, защото опаковките на грима наподобяват бижута и се съчетават идеално с дръзкия аромат “I want Choo” на същата марка.
Постарах се да направя изкусителни снимки на продуктите за да провокирам и вас: Бъдете женствени и неустоими! Отделяйте време за себе си, дори когато е адски трудно! Заобиколете се с хора, предмети и мечти, които внасят позитивизъм в ежедневието ви! Празнувайте всеки миг и го изпълвайте с красота, защото го заслужавате!
Честит 8-ми март, скъпи дами!