fbpx

Чудна прогноза, нямо що! Дъжд, студ и умерен вятър за разкош. Ще се наложи да извадя гумените ботуши и дебелите якета. Сигурно и цветята трябва да прибера. Иначе вместо мушкато току виж съм намерила гъби и водни червейчета в пръстта.

Есента я обичам златна, а не подгизнала. Едно е да превали привечер, докато хапвам пица с приятели в някои ресторант. Обаче изкарам ли цяла седмица без слънце, направо ставам друг човек. Леко вкиснат и неприятен. Ако има нещо, способно да ме откаже от планове и пътуване, то е именно такова време. Как оцеляват северните народи с подобен климат (целогодишно при това) направо не знам.

В този блог се старая да пиша за позитивни неща. Първо мислех да пусна още снимки на бугенвилии, но май ще ги оставя за следващата седмица. През тази реших да ви представя едни други цветя събрани в бутилка, които получих преди време.

Това е Girl на Rochas със сърце от портокалов цвят, орхидея и жасмин. Посегнах към този аромат, заради свежестта и посланието му. Spray Good – Feel Good! Не знам дали ще подейства, но си струва да опитам.

Желая ви успешен ден, повече слънце и добро настроение. Както в прогнозата за времето, така и в начина, по който се чувствате!